onsdag den 12. marts 2014

Fastelavnsdragter

Så har det igen været Fastelavn og det har betydet, at jeg har været igen med at fremstille dragter til drengene...
Og som altid, havde de hver deres idé om, hvad de skulle være. Og de kan selvfølgelig aldrig genbruge de dragter som storebroren har haft, nej nej... Men hvad gøre man da ikke for at gøre poderne glad ;-)
Mikkel ville gerne være en robot! 
Her var lillebror Malte sød og forærer sine nyerhvervede papkasser (mor her havde været i IKEA, og der kommer man jo sjældent tomhændet hjem fra...) til projektet.
De blev beklædt med sølvpapir, den slags hvor der er madpapir på bagsiden, gaffatape på kanterne til forstærkning, også blev der brugt mælkepropper, ståltråd, batterier, ledning, glimmerlim og en masse knapper til "pynt". Faktisk havde vi også lavet et par papkassefødder, men dem droppede vi for de var ret svære at gå med ;-)


Lillebror Malte havde fået den idé, at han skulle være Næbdyret Perry/Agent P fra tegnefilmsserien Phineas og Ferb. 

Men her gik der lidt genbrug i den... For sidste år var Mikkel klædt ud som en avatar, så der syede jeg en blå heldragt til ham. Den blev fundet frem igen.

 Og med lidt tilrettelser (forlængelse af benene og ny hale og hætte på) kunne den fint laves om til et næbdyr. 

Jeg syede en hale og et næb med pladevat imellem så de blev tyk, og der blev syet et par fødder på, med en lille elastik til, at komme under foden så de sat ordentligt. 


Storebror Magnus ville gerne være "Den gale professor"...

Her var vi altså ude på "lånemarkedet". For han skulle bruge en hvid kittel! Her havde vi heldigvis, en sød grankusine som gerne lånte sin kittel ud :)

Så Magnus fandt et par sikkerhedsbriller (dejligt, at ens barn er blevet stor og selvhjulpen:), lavede strithår og kom sort ansigtsmaling i hele hovedet, for "Den gale professor" havde jo lige leget med nogle kemikalier som sagde "BANG". 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar